Babs & the babes – Valand
×

På grund av rådande omständigheter måste vissa evenemang ändras, flyttas eller ställas in och öppettider kan ändras. För mer information se vår kalender eller läs mer här.

Babs & the babes

Releaseparty, 15 oktober, 2021

A Piece of a Woman

Efter en oerhört lyckad sommarturné ”Love tour of Västkusten” är det nu dags för oss att släppa vår fjärde låt ”A Piece of a Woman”. Release fredag 15 oktober.

Låten släpps samma dag på Spotify, Apple Music, Amazon Music samt YouTube Music.

Detta firar vi med ett releaseparty. Det blir också urpremiär för en livespelning på en unik och välkänd plats för alla göteborgare, Valands stora glasveranda mitt på Kungsportsavenyn. Detta kommer bli både uppmärksammat och lite spektakulärt inte minst då vi också kommer låta både ljud och ljus strömma ut över alla som passerar utanför på Kungsportsavenyn. Det betyder att du även utanför ”glasburen” kan se och lyssna vilket är bra då arrangemanget redan är fullbokat.

Sedan vi drog igång detta musikprojekt i början av året har vi haft en osannolik utveckling. Vi har släppt 3 låtar och en radioedit. Vi streamas just nu i över 50 länder varav USA, Japan och Norge ligger närmast efter Sverige. Flera tidningsartiklar har skrivits om oss, vi har medverkat live i P4 radio Göteborg, vi spelas på radiostationer i USA och för tre veckor sedan gjorde Barbro en lång intervju live med Ya Ya Diamond på iHeart Radio USA. Galet kul!

Babs & the babes är:
Barbro Petersen, sång, text och låtskrivare
Lasse Nilsson, gitarr och sång
Jimmy Lagnefors, gitarr och sång
Ulf ”vinyl” Stenberg, piano, synt, bas och trummaski