Chugger & TAR – Valand

På grund av rådande omständigheter med COVID-19 ställs vissa evenemang in. Du hittar mer information i vår kalender eller på facebook. Har du köpt biljett, ber vi dig kontakta inköpsställe eller arrangör. Vi fortsätter att hålla er uppdaterade kring dessa här på hemsidan, på vår Facebook-sida och respektive Facebook-evenemang. Gå till vår facebook-sida

Chugger & TAR

Releasefest, 4 september, 2020

Helkväll på Valand fylld med stenhård livemusik

CHUGGER & TAR bjuder in till dubbel releasefest på Valand! Och som inte det vore nog så har vi även bjudit in DESPITE! Välkommen till en helkväll på Valand fylld med stenhård livemusik och blytunga dj's!

CHUGGER är ett energiskt kraftpaket som blandar Göteborgs anrika metalsound med groovet från den amerikanska södern. Jämförbara med högintensiva akter som t.ex Slipknot, Lamb of God och Arch Enemy har CHUGGER’s brutala sound och scenshow spridit sig som böldpest över Europa sedan 2012. Efter turer till Gefle Metal Festival, Wacken Open Air och Egypten stängde bandet in sig i Studio Fredman för att producera skiva nummer två – OF MAN AND MACHINE.

OF MAN AND MACHINE släpps 24 april, och CHUGGER har laddat rejält! Bandet är tyngre och mer hänsynslöst än någonsin, och om du inte sett CHUGGER live är det hög tid att se dem nu.

TAR
Med rötterna från det gamla bandet Eldrimner mixat med nya vågade influenser kommer nu TAR ut med sitt debutalbum ”As If We Were Never Here”
Du kommer att få höra progressiva riff blandat med melankoliska melodier på ett sätt du aldrig har hört ett band experimentera på förut.
Allt samlat i en dyster historia om vårat människosläkte, presenterad i en mörk atmosfär.
Facebook:
https://www.facebook.com/TarBandOfficial/?modal=admin_todo_tour
Instagram:
https://www.instagram.com/tar_official/?hl=sv
YouTube:
https://www.youtube.com/channel/UCWwBxdds3ZjmlrO45utD74A?view_as=subscriber
Spotify:

DESPITE
Despite drar igång dieselverket och dammar av stenkrossen på nytt. Efter det senaste och ovanligt konfrontativa singelsläppet ”Echo Chamber” visar Despite att det alltid finns något att förarga sig över. Samma dos metal, ökad dos ilska.
Starta en moshpit till kulsprutskaggarna och bryt något ben. Ställ dig längst fram och röj till riffens groove med hörseln och livet som insats. Se framför allt till att skaffa en personförsäkring och låt sedan Despite köra över dig – allt som är skönt gör också lite ont.

DESPITE