Geoff Tate – Valand
×

Väskförbudet: För tillfället gäller det ett allmänt väskförbud på större evenemang. Vi rekommenderar dig att lämna din väska hemma. Om du mot förmodan har med dig väska till en konsert ändå så behöver du alltid förvänta dig att väskan behöver visiteras innan du kommer in. Läs mer här.

Geoff Tate

Live, 26 februari, 2023

Valandhuset

GEOFF TATE KONSERTEN BLIR AV!

Geoff Tate har tagit beslutet att genomföra konserten och att de som köpt biljetter innan TADC´s konkurs skall få valuta för pengarna även om dessa biljettintäkter är förlorade och tillfaller konkursboet.
Den här konserten har nu tagits över av Geoff Tate och hans agentur, STAHL Entertainment.
Redan köpta biljetter gäller som vanligt och behöver inte bytas ut. Id behöver tas med och visas i samband med biljetter köpta från TADC.

Biljettförsäljningen öppnas igen idag och inom några dagar kommer även en VIP-upplevelse att säjas till de som redan köpt biljetter av TADC.
Denna VIP-upplevelse kommer endast att säljas till de som köpt biljetter av TADC för spelningen i Göteborg och Stockholm som berörs av TADC´s konkurs.

GEOFF TATE
På den här konserten kommer han att framföra material från de två otroligt framgångsrika Queensrÿche-plattorna Operation Mindcrime och The Warning
Geoff Tate blev först känd som sångare i Queensrÿche. Från debuten med självbetitlade EPn 1983 ända fram till 2011 års Dedicated To Chaos var han bandets sångare. Han är alltså rösten på odödliga låtar som Eyes Of A Stranger, Silent Lucidity, Jet City Woman och många andra.
Som soloartist har Tate också haft framgångar och vi har kunnat se honom flera gånger i Sverige.
Vi ses på Valand den 26 Februari 2023.