Hell Over Europe – Valand
×

Coronainformation: Vaccinationspass införs 1 december. Vissa evenemang ändras, flyttas eller ställas in och öppettider kan påverkas. För mer information se vår kalender eller läs mer här.

Hell Over Europe

Live, 21 mars, 2022

Aborted, The Acacia Strain, Hideous Divinity och Fleddy Melculy

I mars 2022 kommer det stenhårda turnépaketet Hell Over Europe 4 till Sverige för två spelningar. Då får vi se Aborted, The Acacia Strain, Hideous Divinity och Fleddy Melculy i Stockholm och Göteborg.

20 mars 2022: Stockholm, Slaktkyrkan
21 mars 2022: Göteborg, Valand

I mars 2022 kommer det stenhårda turnépaketet Hell Over Europe 4 till Sverige för två spelningar. Då får vi se Aborted, The Acacia Strain, Hideous Divinity och Fleddy Melculy I Stockholm och Göteborg.

Belgiska Aborted har ända sedan starten 1995 varit kompromisslösa med sin brutala death metal. De spelade på den första upplagan av Gefle Metal Festival 2016 och vi har sett dem som förband till Kreator.

The Acacia Strain från Massachusetts i USA släppte nyligen sitt tionde fullängdsalbum med titeln ”Slow Decay”. Precis som tidigare handlar det om metalcore av högsta klass.

Italienska Hideous Divinity spelar en teknisk death metal med en kvalitet som lett till att de turnerat flitigt med många av de större namnen.

Holländska Fleddy Melculy startade som ett skämtband av Jeroen Camerlynck. Deras debutsingel T-shirt van Metallica vart en succé och bandet signade med Sony Music.

Tillsammans utgör de här fyra banden det stenhårda paketet Hell Over Europe som drabbar hela vår kontinent i höst. Inget fan av hård metal vill missa detta!