Laser & Bas och Ignore The Elephant – Valand

På grund av rådande omständigheter med COVID-19 ställs vissa evenemang in. Du hittar mer information i vår kalender eller på facebook. Har du köpt biljett, ber vi dig kontakta inköpsställe eller arrangör. Vi fortsätter att hålla er uppdaterade kring dessa här på hemsidan, på vår Facebook-sida och respektive Facebook-evenemang. Gå till vår facebook-sida

Laser & Bas och Ignore The Elephant

Live, 14 augusti, 2020

Vi flyttar konserten till den 14/8 i hopp om att läget har förbättrat sig till dess. Alla köpta biljetter gäller till det nya datumet.

Laser & Bas, Ignore The Elephant live på Valand

Efter ett utsålt Oceanen och ett knökat gig på Sticky Fingers är det dags för Laser & Bas att komma till Valand!
Vi hittar dessutom sprillans nya låtar hos både Laser & Bas och Ignore The Elephant.

Laser & bas

Laser & bas uppstod ur askan efter att Vit Päls tackat för sig. Sedan debuten 2015 har bandet byggt upp en trogen skara fans, tack vare sin unika kombination av innerlighet, skevhet och raka produktion. Dängig pop att dansa till. En liveshow för den som tycker om att ha kul med melodier att sjunga med i.

Ignore the Elephant

Ignore the Elephant är popkvintetten som sedan starten 2013 har gjort sig ett namn på Göteborgs undergroundscen. Under 2020 släpper de inte en, utan två EP, och detta ska naturligtvis firas med pompa och ståt. Den 22e Maj intar de Valands scen tillsammans med Laser & Bas, och utlovar en kväll ni sent ska glömma. Ta på er era bästa dansskor och lämna hämningarna därhemma.