Offical Afterparty – Valand

Offical Afterparty

Euro pride 2018, 18 augusti, 2018

Euro Pride Final Party x Gbg Dance Festival

Europride Final Party X Gbg Dance Festival by Twisted Feet - Official Afterparty Lördag 18 augusti Valand

Valand styr i år upp den officiella efterfesten för 2018 Gbg Dance Festival vilket dessutom sammanstrålar med Europride!

Lördagen 18:e augusti kan vi därför lova att flera av världens bästa dansare kommer att festa loss tillsammans med dig i sann pride-anda och skapa en oförglömlig kväll på Valand. Vi välkomnar kvällen till ära två fantastiska dj:s: DJ Patuu och DJ Breeze! Under kvällen kommer de att varva varandra och spela allt ifrån Patuus sköna dancehall/afrobeat tunes till Breezes bästa urval av Hiphop & RnB. Ni kommer garanterat inte kunna stå still och ni kommer garanterat inte kunna missa det här.

Gbg Dance Festival är en produktion av Twisted Feet som erbjuder 5 dagar av dans och kulturella utbyten I form av summercamp, battles, artistiska showcases, efterfester och grym musik med grymma DJ:s. Kärlek för dans och good vibes genomsyrar festivalen!
Facebookevent: https://www.facebook.com/events/213432609268945/

EuroPride är ett årligt återkommande arrangemang, där en Pridefestival i Europa får rättigheten att använda titeln EuroPride. Arrangemanget lockar besökare från hela Europa. 2018 genomförs EuroPride i Sverige för tredje gången, och för första gången med två städer som arrangörer.
Mer info om Europride: https://www.goteborg.com/europride-2018/

Välkommen!

Europride Final Party X Gbg Dance Festival Afterparty
DJ Patuu & DJ Breeze
Lördag 18 augusti
23.00-05.00
20år (under 20år dm’a Valandhuset ditt fullständiga namn för att hamna på under 20år listan)

Läs mer om eventet här.