Primordial & Moonsorrow – Valand

På grund av rådande omständigheter med COVID-19 ställs vissa evenemang in. Du hittar mer information i vår kalender eller på facebook. Har du köpt biljett, ber vi dig kontakta inköpsställe eller arrangör. Vi fortsätter att hålla er uppdaterade kring dessa här på hemsidan, på vår Facebook-sida och respektive Facebook-evenemang. Gå till vår facebook-sida

Primordial & Moonsorrow

Nytt datum, 23 april, 2021

Flyttad pga covid-19

Flyttad pga covid-19 till 2021. Mer info kommer.

Primordial och Moonsorrow till Sverige. Det irländska folkinspirerade black metal-bandet Primordial och det finska pagan metal-bandet Moonsorrow kommer i vår till Sverige för två konserter under turnénamnet The Third Heathen Crusade.

Primordial bildades 1987 i den irländska staden Skerries. Det dröjde ända till 1995 tills de albumdebuterade med sedan dess har de släppt flera plattor med sin egen form av black metal där deras irländska rötter märks tydligt. De spelade senast i Sverige i somras när de gjorde succé på Gefle Metal Festival.

Helsingfors-bandet Moonsorrow vill själva att musiken ska kallas hednisk metal. Med texten huvudsakligen på det finska språket är Moonsorrow ett band utöver det vanliga.

Bandet Rome från Luxemburg blir öppningsband och kompletterar därmed turnélineupen.

Konserterna presenteras av Death Disco Productions och Triffid And Danger Concerts.

Biljettlänk kommer

www.triffidanddanger.se