Primordial & Naglfar – Valand
×

På grund av rådande omständigheter måste vissa evenemang ändras, flyttas eller ställas in och öppettider kan ändras. För mer information se vår kalender eller läs mer här.

Primordial & Naglfar

Live, 22 april, 2022

Flyttad pga covid-19

Primordial och Naglfar spelar i Göteborg och Stockholm

Primordial och Naglfar spelar i Göteborg och Stockholm

Det irländska folkinspirerade black metal-bandet Primordial och det svenska black metal-bandet Naglfar kommer nästa år till Sverige för två konserter under turnénamnet The Third Heathen Crusade.

22 april 2022: Valand, Göteborg
23 april 2022: Slaktkyrkan, Stockholm

Primordial skulle spelat i Göteborg och Stockholm i april 2021 men turnén sköts upp på grund av Corona. Köpta biljetter gäller till de nya datumen. Primordial bildades 1987 i den irländska staden Skerries. Det dröjde ända till1995 tills de albumdebuterade med sedan dess har de släppt flera plattor med sin egen form av black metal där deras irländska rötter märks tydligt. De spelade senast i Sverige förra sommaren när de gjorde succé på Gefle MetalFestival.

Umeå-bandet Naglfar har hållt på ända sedan 1992 och är ett av Sveriges mest respekterade black metal-band. Nyligen släpptes deras sjunde album som fåttt iteln Cerecloth. Bandet Rome från Luxemburg blir öppningsband och kompletterar därmed turnélineupen. Konserterna presenteras av Death Disco Productions och Triffid And Danger Concerts.

Biljetterna kostar 350 kr och finns tillgängliga på www.triffidanddanger.se. Du som har biljett till något av de gamla datumen behöver inte göra något, din biljett gäller till det nya datumet. Om du har frågor om din biljett, vänligen kontakta Ticksters kundtjänst.

Biljetter
Facebook