Rocknytt Indoor – Valand

På grund av rådande omständigheter med COVID-19 ställs vissa evenemang in. Du hittar mer information i vår kalender eller på facebook. Har du köpt biljett, ber vi dig kontakta inköpsställe eller arrangör. Vi fortsätter att hålla er uppdaterade kring dessa här på hemsidan, på vår Facebook-sida och respektive Facebook-evenemang. Gå till vår facebook-sida

Rocknytt Indoor

Live, 9 januari, 2021

Valand och Rocknytt bjuder in till en kväll du inte vill missa!

Lördagen den 9 januari går den andra upplagan av Rocknytt Indoor av stapeln på Valand i Göteborg. Det blir AOR och melodiös hårdrock som kommer att höras under kvällen.

Vi är otroligt stolta och glada att redan nu kunna presentera Gathering Of Kings som första klara band. Bandet är just nu högaktuella med det nya albumet ”Discovery” som släpps den 15 maj.

På grund av Coronaviruset och den Pandemi som råder så har Gathering Of Kings exklusiva releasespelningar i maj tyvärr fått ställas in. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Precis som vid de nu inställda spelningarna, kommer nytt datum att bli den första gången som hela nya plattan spelas live, inför publik.

Kvällens konferencier är Niklas Nordholm från Rocknytt.

Fler akter samt biljetter till eventet släpps inom kort.

Valand och Rocknytt önskar dig varmt välkommen till Rocknytt Indoor 2021.