Samantha Fish – Valand

På grund av rådande omständigheter med COVID-19 ställs vissa evenemang in. Du hittar mer information i vår kalender eller på facebook. Har du köpt biljett, ber vi dig kontakta inköpsställe eller arrangör. Vi fortsätter att hålla er uppdaterade kring dessa här på hemsidan, på vår Facebook-sida och respektive Facebook-evenemang. Gå till vår facebook-sida

Samantha Fish

Inställd, 20 mars, 2020

Inställd pga COVID-19

Tyvärr måste vi meddela att Samantha Fish ställer in resten av sin Europaturné och därmed även spelningen på Valand den 20 mars. Detta på grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset. Just nu är inget nytt datum aktuellt och samtliga köpta biljetter återbetalas automatiskt.

Management meddelar:
På grund av COVID19 och instruktioner från DHS i USA om att införa ett reseförbud från Europa har Samanthas ledning beslutat att återkalla henne och bandet till staterna. De flyger tillbaka till USA idag. Därför måste resten av turnén ställas in.

Information om återbetalning:
Köpt biljett återlöses automatiskt. Har du köpt biljetter med ett betalkort via Eventim.se eller hos Eventims kundservice sker återbetalningen automatiskt. Pengarna blir insatta på det konto som tillhör det kort du använde för biljettköpet. Observera att pga rådande omständigheter kan återbetalningen dröja längre än vanligt.

Om du har bytt bank, fått ett nytt betalkort, köpt biljetter hos ett ATG-ombud eller köpt med presentkort kontakta Eventims kundservice på kundservice@eventim.se

 

 

När Kansas City-födda Samantha Fish debuterade år 2009 var det med en egenproducerad och inspelad skiva. Mycket har hänt sedan dess, och det är inte för intet som Samantha Fish nu beskrivs som en av den moderna bluesgenrens mest lovande stjärnor. Med en handfull släppta plattor och purfärska skivan ”Kill or be kind” i bagaget är det dags för en turné som tar henne till Sverige och Göteborg den 20 mars!

Det tog inte lång tid från det att Fish släppte sin inofficiella debut till dess att hon blev ett välkänt namn inom roots- och blueskretsar. Efter att ha turnerat tillsammans med Cassie Taylor och Dani Wilde under parollen ”Girls with Guitars” blev hon kontrakterad till skivbolaget Ruf och släppte 2011 sin label-debut ”Runaway”. Året efter vann hon, tack vare den skivan, pris som ”Best new artist” på amerikanska Blues Music Award.

Sedan dess har Fish fortsatt att få välförtjänt uppmärksamhet för hennes kraftfulla och karismatiska liveframträdanden, liksom för hennes unika förmåga att tänja bluesgenrens alla gränser. Samantha Fish är en bluessångerska och gitarrist av världsklass, med en alldeles särskild förmåga för att skapa låtar med lika mycket känsla som attityd. Nysläppta skivan ”Kill or be kind”, mixad och producerad av Grammyvinnarna Steve Reynolds och Scott Billington, är en storslagen sådan som garanterat kommer att placera Samantha Fish i det absoluta toppskiktet av moderna amerikanska bluesstjärnor.

Presenteras av KB West

Facebook