Sweden Takeover Tour – Valand
×

På grund av rådande omständigheter måste vissa evenemang ändras, flyttas eller ställas in och öppettider kan ändras. För mer information se vår kalender eller läs mer här.

Sweden Takeover Tour

Live, 28 januari, 2022

Benediction / Baest / Puteraeon

Aeternum Concerts presenterar

Sweden Takeover Tour

feat.

BENEDICTION (uk)
https://www.facebook.com/Benedictionband/

Efter ett bejublat framträdande på fjolårets Scandinavia Deathfest är nu death metal ikonerna tillbaka i Sverige för tre headline-gigs.
Med en rad hyllade och ikoniska album bakom sig är det nu dags för nya alstret ”Scriptures” (Nuclear Blast) att se dagens ljus den 16:e Oktober. Och med detta så följer denna Sverigesväng i Februari.
Med Dave Ingram tillbaka bakom micken är nu ordningen återställd och Benediction är tillbaka för att leverera den mest högklassiska döds som bara dom kan!

With special guests:

BAEST (dk)
https://www.facebook.com/baestband/

De omtalade danskarna hittar tillbaka till svenska marker och agerar mainsupport för Benediction under denna sväng.
Tung, aggressiv HM-2 döds som förtankarna tillbaka till giganter som Entombed, Bloodbath etc.
Baest är ett av de mest intressanta banden inom den moderna dödsscenen och vi är extremt glada att kunna ha möjlighet att bevittna dem live återigen.

PUTERAEON
https://www.facebook.com/PUTERAEON/

Svenska dödsplutonen Puteraeon ger oss under hösten ännu ett monument bland skivsläpp med deras kommande “The Cthulhian Pulse: Call From The Dead City”. Smutsigt, brutalt och tungt och utan någon som helst nåder. Detta är ett av landets mest aggressiva band och på den tronen är de orubbliga.

Plats: Valand, Göteborg
Datum: Fredag 28:e januari
Insläpp: 19:00
Biljetter: Tickster.com