Lilla London – Valand
×

På grund av rådande omständigheter måste vissa evenemang ändras, flyttas eller ställas in och öppettider kan ändras. För mer information se vår kalender eller läs mer här.

Lilla London

Engelsmännen går på puben, göteborgarna går till Lilla London. För att få lite miljöombyte i vardagen, äta en bit och dricka gott i glada vänners lag.

Här, en trappa ner i Valandhuset har det bjudits på godsaker och aptitretande dofter sedan lokalen hyste ett bageri i slutet av 1800-talet. Nu är Lilla London en av stadens mest välbesökta restauranger med en meny som sträcker sig från pubklassiker som fish’n’chips till traditionell à la carte. Ölsorterna är många och en pint är en självklarhet, men här finns även en lika välsorterad vinkällare och gott om whiskeysorter som vår kunniga personal gärna guidar er genom.

Precis som alltid hälsar vi alla våra gäster varmt välkomna!
Vi följer utvecklingen av Covid-19 och håller oss uppdaterade med Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Lilla London tipsar alla sina gäster att Lilla Londons Klassiker finns att köpa med sig hem, som Take Away med 25 % rabatt.

I nuläget säljer vi också presentkort som går att använda under hela året 2020, med 25 % på ordinarie priser, gäller EJ alkohol.

Öppettider:

Torsdag 16.00-20.00
Fredag 16.00-20.00 & Nattcafé 21.30-01.00
Lördag 14.00-20.00 & Nattcafé 21.30-01.00

Välkomna in i värmen eller använd vårt fina erbjudande på Take Away.

Vi syns på Lilla London!