Gala Elegance – Valand
×

Väskförbudet: För tillfället gäller det ett allmänt väskförbud på större evenemang. Vi rekommenderar dig att lämna din väska hemma. Om du mot förmodan har med dig väska till en konsert ändå så behöver du alltid förvänta dig att väskan behöver visiteras innan du kommer in. Läs mer här.

Gala Elegance

Galakonsert till elegant middag, 10 maj, 2019

Med John Kluge & Linda Lampenius på Valand Festvåning.

Den 10 maj blir det en storslagen och exklusiv galakonsert på Valand Festvåning. Den internationella konsertsångaren John Kluge och världsviolinisten Linda Lampenius bjuder på sång och musik ur en världsomspännande repertoar.

Galakonserten på Valand är en musikalisk upplevelse utöver det vanliga. Repertoaren består av stycken av Andrea Bocceli, Josh Groban, Mario Lanza, filmmusik, opera och glimtar från musikalernas värld. Allt presenteras under en underbar och elegant middag. Medverkar gör även operasångerskan Carolina Sandgren (GöteborgsOperan) och Janne Bjerger (trumpet).

Nyhet! Magnus Johansson, är en Sveriges bästa trumpetare, kommer medverka i Gala Elegance på Valand den 10/5. Ni har sett honom medverka i bl a Lasse Holms produktioner av Diggiloo, Lotta på Lisberg samt i en rad olika TV-program. Det är fantastiskt roligt att få välkomna min gode vän Magnus.

Du kan välja att avnjuta middag och konsert eller endast konserten.
Pris galamiddag + konsert 795:- per person.
Endast konsert 395:- per person.

Boka biljetterna via ticketmaster.com

Övrig gästinfo:
Middagsgäster är välkomna till Restaurang Teatergatan i Valandhuset från kl.17.00 för att sedan ta sig till Valands Festvåning där konserten tar plats.
Kl.19.30 öppnar Entré och garderob på Valands Festvåning för samtliga galagäster. Det kommer att finnas dryckesservering om man önskar mingla och skåla innan konserten startar kl.20.30.
Kl.20.30 Första set av konsert
Kl. 21.15 Paus, med barförsäljning.
Kl.21.45 Andra set av konsert
Kl.22.30 Konsert avslutas.
För den som önskar fortsätta kvällen efter konserten, bjuder vi på inträdet till Valands Nattklubb, mot uppvisande av Gala Elegance-biljett.

Ålder: 20 år
Klädsel: Mörk kostym

Meny:
Förrätt: Klassisk skagenröra smaksatt med pepparrot, på kavring
Varmrätt: Helstekt Oxfilé med sparris, serveras med sockersaltad tomat, rödvinssky, choronsås samt potatisbakelse.
Dessert: Vit chokladpannacotta serveras med hjortron och chokladkrisp.

Dryckespaket tillkommer.
Vid allergi kontaktas restaurangen senast 7 dagar innan ankomst, via bokning@valand.se

OBS! Vid köp av galamiddag och konsert, vänligen kontakta Valand för er bordsreservation: bokning@valand.se
Handikappanpassat, hiss och HC/WC finnes. Ledsagare betalar 395 kr om de äter.