Electric Boys + Bonafide – Valand
×

Väskförbudet: För tillfället gäller det ett allmänt väskförbud på större evenemang. Vi rekommenderar dig att lämna din väska hemma. Om du mot förmodan har med dig väska till en konsert ändå så behöver du alltid förvänta dig att väskan behöver visiteras innan du kommer in. Läs mer här.

Electric Boys + Bonafide

Live, 27 oktober, 2023

Electric Boys skrev in sig i rockhistorien för över 30 år sen med kritikerrosade och trendsättande debutalbumet "Funk-O-Metal Carpet Ride” med Billboardplacering och MTV-rotation. Sen dess har bandet turnerat världen över och delat scener med i stort sett alla rockgiganter som finns att nämna.

I oktober 2022 spelade bandet in sitt kommande album i Palma Music Studios. Albumet kommer släppas under hösten 2023 med singlar och videos under våren och sommaren. Första singeln I’ve Got A Feelin’ släpptes i mars och spelas frekvent på bland annat Bandit Rock. Den andra singeln Domestic Blitz släpptes på midsommardagen.

Även om bandet släppt flertalet kritikerrosade album är de främst kända för att vara en av landets bästa liveakter.

Electric Boys är: Conny Bloom (gitarr och sång) Andy Christell (bas) Slim Martin Thomander (gitarr) Jolle Atlagic (trummor)

I’ve Got a Feelin’: https://www.youtube.com/watch?v=olMT6tUrgxE

BONAFIDE

Bonafide bildades av sångaren och gitarristen Pontus Snibb i Malmö 2006. Deras uppdrag: att spela hårdrock som den ska spelas: trogen sina rötter i den elektriska bluesen och tidiga R&B.

I höst släpper Bonafide sitt sjunde album ”Are You Listening” och är mer aktuella än någonsin. Än en gång har bandet jobbat med demonproducenten Chips Kiesbye (Hellacopters, Sahara Hotnights, Sator), och precis som bandets mest hyllade skiva Somethings Dripping är den inspelad i Music-a-Matic i Göteborg med Henryk Lipp bakom spakarna.

”Det känns inte som att det här bandet har pågått på ett decennium. På det första albumet skrev och spelade jag in allt själv och min enda ambition var att få ut skivan. Många medlemmar har kommit och gått genom åren och det har varit en jäkla tur. Jag är stolt över att Bonafide fortfarande är här och rockar! Pontus Snibb