Gasbox – Valand
×

Väskförbudet: För tillfället gäller det ett allmänt väskförbud på större evenemang. Vi rekommenderar dig att lämna din väska hemma. Om du mot förmodan har med dig väska till en konsert ändå så behöver du alltid förvänta dig att väskan behöver visiteras innan du kommer in. Läs mer här.

Gasbox

Live, 3 november, 2023

Presenteras av: KB West

Danmarks bästa Kim Larsen-kopia kommer till Göteborg och äntrar scen på Valand för att bjuda på en kväll av gammal hederlig dansk rock i sann Gasolin’-anda!

Det råder ingen tvekan om att Kim Larsen var Danmarks största och mest populära ”spillemand”. Under nästan 50 år spelade och sjöng Kim Larsen in i danskarnas hjärtan. Först med Gasolin’ på 70-talet, Bellami på 80-talet, Bell*Star på 90-talet och de senaste 24 åren med Kjukken. Kim Larsen är artisten som har spelat mest konserter på dansk mark och musiken lever vidare.

Gasbox spelar och sjunger, med stor respekt, de låtar som gjort Gasolin’ Danmarks största rockband genom tiderna och inte minst Kim Larsen till den största danska artisten någonsin. Danmarks bästa Kim Larsen-sångare, René Hejdmann, både låter som och ser ut som Kim Larsen i röst och ansiktsuttryck så pass att man tror att det är lögn.

Presenteras av: KB West
Datum: 3 nov
Dörrarna öppnas: 19
På scen: 20
Pris: 295kr
Åldersgräns: 18 år