Hawk On Flight – Valand
×

Väskförbudet: För tillfället gäller det ett allmänt väskförbud på större evenemang. Vi rekommenderar dig att lämna din väska hemma. Om du mot förmodan har med dig väska till en konsert ändå så behöver du alltid förvänta dig att väskan behöver visiteras innan du kommer in. Läs mer här.

Hawk On Flight

Live, 29 september, 2023

Nefertiti at Valand

Kultförklarade Hawk On Flight återuppstår på en exklusiv miniturné september - oktober 2023 Ett självklart stopp är naturligtvis här på Jazzklubben Nefertiti.

Vi utlovas låtar från den extensiva back-katalogen men också kanske något nytt, men detta är en reunion/nostalgitripp för både band och publik.

Hawk on Flight är bildades 1976 av Matz Nilsson, Haakon Graf, Ulf Wakenius och Niels Nordin. och har varit en de viktigaste fusiongrupperna i Sverige Jämförda med bland annat Miles Davis och Weather Report. Gruppen hade uppehåll från och med 1996 men återförenades år 2006.

Nu är det möjligt igen ty ””Ove flyger över från Japan, Staffan blåser dammet av stratan, Marcos är tillbaka på tangenter, Zoltan har varit fanboy sedan 80-talet, Åke kranar ljudet och Matz tar på sig både kapellmästarhatten och den bandlösa basen.””

Matz Nilsson – bas
Ove Ingemarsson – sax
Staffan William-Olsson – gitarr
Marcos Ubeda – keys
Zoltan Csörcz – trummor
Åke Linton – ljud