Jenna Nyman Kvartett – Valand
×

Väskförbudet: För tillfället gäller det ett allmänt väskförbud på större evenemang. Vi rekommenderar dig att lämna din väska hemma. Om du mot förmodan har med dig väska till en konsert ändå så behöver du alltid förvänta dig att väskan behöver visiteras innan du kommer in. Läs mer här.

Jenna Nyman Kvartett

Live, 7 maj, 2024

Playhouse | Valands uteservering

Playhousetisdag! Fri entre på Valands inglasade uteservering.

Jenna Nyman är vokalist och kompositör med hjärtat i jazzen.

Med sin varma röst, sitt breda omfång och sina lekfulla scatsolon tar hon denna afton med sina allra käraste kumpaner till Playhouse. Filip Johansson på gitarr, Melker Törnqvist på bas och Max Johansson bakom trummorna! Kvartetten skapades 2021 på Göteborgs musikhögskola och i de mörka och ålderstigna replokalerna på Artisten fann de varandra musikaliskt. Under tre har nu kvartetten spelat på många av Göteborgs kära scener. Denna afton gör de dock premiär på Playhouse Nefertiti! Med sväng, samspel och lekfullhet presenteras standards såväl som originalmusik. Efter konserten är det jam!

Jenna Nyman – sång
Filip Johansson – gitarr
Melker Törnqvist – bas
Max Johansson – trummor

Fri Entré – Valands inglasade uteservering på Avenyn. På scen 19.00. Jammet slutar sent.

På Playhouse-tisdagarna går det inte att boka bord, men det finns sittplatser som vanligt, samt en enkel meny för den som vill äta något.

Efter bandet spelat blir det jam. Ni som vill spela – anmäl er på plats till jamvärden på plats.