Julian Pollack – J3PO Trio – Valand
×

Väskförbudet: För tillfället gäller det ett allmänt väskförbud på större evenemang. Vi rekommenderar dig att lämna din väska hemma. Om du mot förmodan har med dig väska till en konsert ändå så behöver du alltid förvänta dig att väskan behöver visiteras innan du kommer in. Läs mer här.

Julian Pollack – J3PO Trio

Live, 23 april, 2024

Nefertiti at Valand

Välkommen till Julian Pollack!

Pianist, keyboardist, producent, ljuddesigner, och stor influencer men över 100 000 prenumeranter på Instagram och miljontals visningar på YouTube

Julian ”J3PO” Pollack är den perfekta förkroppsligandet av den unga generationens dynamik och talang – som kombinerar det nya ljudet av Electro, Soul och Hip-Hop med Jazz Fusion och mer.

Han har spelat in/uppträtt med Chris Botti, Marcus Miller, rapparen Talib Kweli, David Sanborn, Michael League (Snarky Puppy) och många andra.

Han arbetar nära Sequential (skaparen av de legendariska Prophet-synthesizers), Spectrasonics och den svenska firman Nord Keyboards.

Julian Pollack kommer till Göteborg med  ”Premiere European Tour” , och utan att röja en hemlighet kan vi redan nu berätta att det redan finns mycket entusiasm och spänning kring denna första turné!

Julian Pollack, keyb

Hadrien Féraud, bass

Gian Luca Pellerito, drums