Persefone – Valand
×

Väskförbudet: För tillfället gäller det ett allmänt väskförbud på större evenemang. Vi rekommenderar dig att lämna din väska hemma. Om du mot förmodan har med dig väska till en konsert ändå så behöver du alltid förvänta dig att väskan behöver visiteras innan du kommer in. Läs mer här.

Persefone

Live, 28 februari, 2024

Persefone tar sin andorranska förtruppsmetal till Sverige. Progressive death metal när den är som mest innovativ och suggestiv.

Konserten arrangeras av FKP Scorpio.
Åldersgräns 18 år.

Den progressiva death metal-sensationen Persefone härstammar från den europeiska mikrostaten Andorra, inklämd mellan Frankrike och Spanien. Knappast någon plantskola för metalband, men sextetten har satt det lilla furstendömet på hårdrockskartan. Med sitt massiva och tekniskt avancerat sound, som bär både melodiska och progressiva grunddrag.

Andorra må göra smärre avtryck på den geopolitiska europeiska scenen. Desto större finsmakaravtryck gör Persefone på metalscenen. För den som vill ha sin metal experimentell, nyskapande och innovativ är Persefone idealet.

Nu kommer andorranerna till Sverige, med sig tar de ett gäng avantgarde-band inom metal, Hypno5e, Stellar Circuits och Lampr3a.