Quiz på Lilla London – Valand
×

Väskförbudet: För tillfället gäller det ett allmänt väskförbud på större evenemang. Vi rekommenderar dig att lämna din väska hemma. Om du mot förmodan har med dig väska till en konsert ändå så behöver du alltid förvänta dig att väskan behöver visiteras innan du kommer in. Läs mer här.

Quiz på Lilla London

Quiz, 28 september, 2023

Varje torsdag kl 18.30

Uncas Quiz har många år på nacken och räknas till Göteborgs klassiska frågetävlingar. Livemusik har en viktig plats i detta quizkoncept som omfattar 26 frågor i olika kategorier. Nivån är hög – detta är ett av Göteborgs knivigaste quiz!

Men det är också ett av de roligaste och mest inbjudande, där musik, värme och humor är lika självklara inslag som svaren på frågorna. Vi ses varje torsdag på klassiska Lilla London i hjärtat av Göteborg. Bordsbokning rekommenderas, det brukar bli trångt. Tips! Häng med i nyhetsflödet, varje quiz innehåller fyra frågor om veckans händelser inom sport, nöje, utrikes och allmänt. En ytterligare fråga handlar alltid om dagens datum någon gång i historien.

FÖRUTSÄTTNINGAR

Max 4 personer i varje lag

Mobiltelefoner ska vara avstängda

Första och andra pris består av presentkort på 500 respektive 200 kronor. Vinnarlaget drar ett lag som väljer tema (två frågor värda 3 poäng) och ett lag som väljer önskeartist (en fråga värd 1 poäng) till nästa vecka. Lag 1 och 2 deltar inte i utlottningen. En låt av vald önskeartist framförs live av quizmaster vid nästa veckas tävling.

Läs mer på uncas-quiz.se/aktuellt

Bordsbokning: bokning@valand.se