Rock’n’Roll – is here to stay vol.3 – Valand
×

Väskförbudet: För tillfället gäller det ett allmänt väskförbud på större evenemang. Vi rekommenderar dig att lämna din väska hemma. Om du mot förmodan har med dig väska till en konsert ändå så behöver du alltid förvänta dig att väskan behöver visiteras innan du kommer in. Läs mer här.

Rock’n’Roll – is here to stay vol.3

Julbord & Julshow, 30 november – 16 december, 2023

Liveband, julbord och special guest: Mikkey Dee!

Valand & Gala Entertainment presenterar Rock’n’Roll - is here to stay vol.3! Liveband, julbord och special guest: Mikkey Dee!

Nu är det snart dags igen. Att sätta julen i ordentlig rullning alltså. Återigen bjuder vi på ett dignande julbord och en riktig rockshow i arenaformat.

Detta års upplaga innehåller ännu fler hits, ännu mera ös och ännu högre igenkänningsfaktor. Vi lovar att det kommer att finnas något till alla – och det i överflöd! För dig som är svag för 80- och 90-talsrock har vi dessutom ett ace of spades i rockärmen…

Även detta år gästar nämligen världsstjärnan Mikkey Dee, mest känd från sina år i de legendariska banden Motörhead och Scorpions! I år kommer vi inte spara på krutet, och kan garantera sällan skådat ös på Valandscenen i rockens tecken!

30 NOV-16 DEC
fr 995 kr

Premiär TORSDAG 30 NOVEMBER.
Spelas torsdagar, fredagar och lördagar på Valand

Boka bord på bokning@valand.se