Celebration – Valand

Celebration

Julbord med show, 16 november – 16 december, 2017

Årets mest fartfyllda julshow!

Hur bedömer man vad som är en jättebra låt? Vad skiljer en ok låt från en riktig hit? En indikation kan vara att man hör den överallt! På radio, på dansgolvet, på festen och från de största till de minsta scenerna.

I årets julshow har vi samlat musik genom som genom decennierna uppfyller dessa kriterier. Från 70-talets disco, till latinvärldens heta rytmer, radiostationernas säkraste kort och vidare till dagens mest populära Dj-akter.

Gruppen GALA återkommer efter förra årets julsuccé med den rykande nya showen CELEBRATION.  Förstärkta av sju livemusiker i världsklass bjuds publiken in till en fest som håller vinterkylan stången ända in i nästa år!

DISCO-LATIN-ROCK-POP-SOUL.
100% HITS.

Show & Valands klassiska julbord fr. 695 kr
Spelas torsdag till lördag, 16 november –  16 december på festvåningen.
Bar och dans på fredag-lördag.

Bokning & info
bokning@valand.se
031-160400

GALA

Jenny Redenkvist
Startade sin professionella artistkarriär vid 16 års ålder. Under åren har hon delat scen med artister som Carola, Lena Ph och Tommy Nilsson samt setts i TV-rutan hos både SVT och TV4. På meritlistan ser vi även ett deltagande i den Danska Melodifestivalen, listplaceringar under eget namn i Europa samt scenframträdande som solist vid det kändistäta eventet ”London Club Awards” i England.

Vendela Hollström
Med en andraplats i lilla melodifestivalen, började Vendela sin musikaliska resa redan som tioåring. Likt flera av vår tids största artister som t.ex. Britney Spears och Justin Timberlake, har hon synts i TV-program för Disney Chanel där hon dessutom vann deras egen musiktävling ”My Camp Rock 2”. Därefter handplockades hon av Stjärnproducenten Andreas Carlsson och hans musikskola AMB Productions vilket efter avslutad skolgång ledde direkt till samarbeten med bl.a. Lasse Holm.

Max Niclasson
Med sitt fullspäckade schema är Max en av de mest engagerade underhållarna från vårt avlånga land. Med så skilda meriter som After-skifavorit i Alperna, ledare för husbandet på Lisebergs restaurang till arenashower i Scandinavium är han en artistisk kameleont som på sitt eget unika vis sätter sin personliga prägel på varje framträdande.

BANDET

Rasmus Ehrnborn, Kapellmästare, Gitarr, Sång, Percussion
Som frilansande musiker sedan 16 års ålder har han setts och hörts på turnéer och spelningar runt hela världen med så skilda artister som Paul DiAnno, SWEET, Hasse Andersson och Arrival from Sweden. Rasmus spelar Gitarr, trummor, bas och keyboard professionellt, driver studion Extra Cheese Studios och är även verksam inom försvarets fältartister.

Elin Sjönneby, Kör
Utöver diverse musikalroller har hon turnerat världen runt med världens mest framgångsrika ABBA-tributeshower samt setts tillsammans med LaGaylia Frazier både i hennes julshow och i TV.

Erik Edlund, Trummor
Har som mångårig medlem av husbandet vid Jimi Hendrix Birthday Celebration på BB King Blues Club i New York, backat upp många internationella artister. Har även många års turnérande i världen med såväl tributeakter som världsmusikkonstellationer bakom sig. Tiden på hemmaplan spenderas med att kompa våra största svenska artister.

Christopher Ek, Bas, sång
Christopher har musicerat och körat bakom de flesta av Sveriges mest folkkära artister som David Lindgren, Eric Gadd och Tomas Di Leva. Till våren ser vi honom i Malmöoperans uppsättning av Godspell och senast hittade vi honom i orkersterdiket på Göteborgs Operan i kritikersuccén ”Hair”.

Lalle Larsson, Keyboards
Efter 25 år som professionell pianist och keyboardist har Lalle turnérat i över 25 länder med olika konstellationer från progressiv rock till pop och jazz. Han har också medverkat på över 50 skivinspelningar samt släppt sex skivor under eget namn.

Mathias Bäckström, Saxofon, keyboard
Flitigt anlitad multimusiker som under många år jobbat med teater och show både på norska och svenska scener.  De sista åren har till stor del spenderats på världsturnéer men främst i USA med en av Sveriges största tributeshower.

Klas Nilsson, Trumpet
Utbildad på Musikhögskolan i Malmö och med ett förflutet inom Latin- och balkanmusiken har trumpeten och spelandet tagit Klas från världsmusikscenerna i Norden ända till Västindien.