Jojje Wadenius & CLEO-bandet – Valand
×

Väskförbudet: För tillfället gäller det ett allmänt väskförbud på större evenemang. Vi rekommenderar dig att lämna din väska hemma. Om du mot förmodan har med dig väska till en konsert ändå så behöver du alltid förvänta dig att väskan behöver visiteras innan du kommer in. Läs mer här.

Jojje Wadenius & CLEO-bandet

Live, 14 oktober, 2023

Nefertiti at Valand

Jojje Wadenius turnerar igen med supergrupp ”CLEO”, – Nu ett osedvanligt kryddigt hopkok av fräcka groover, ambienta klanger och lyriska melodier.

Jojje Wadenius, gitarr, har varit en musiker-ikon i många år! Först i Sverige och senare i USA där han gjort en enastående karriär som studiomusiker samt spelat med många stora världsartister. Han är nu tillbaka till oss i Norden, bor i Oslo men verkar i hela Europa.

Lars ”Larry” Danielsson är bashjälten från Köpenhamn som gjort sig ett namn som den funkigaste av de funkiga. Har många artister på sin meritlista, för många att ens börja räkna upp!

Jesper Nordenström, keys. ”First call” på i princip allt vad det än gäller när det kommer till piano, syntar och orgel. Han är utan tvekan en av de mest eftertraktade musikerna i Skandinavien.

sist men inte minst ….. Per Lindvall, trummor, (Abba m.fl.) behöver knappt någon presentation. En självlärd trummis med en svårslagen musikalisk bredd och en rutinen sin inte kan ifrågasättas, då han har turnerat och spelat in i studios i över 45 år!

Georg ”Jojje” Wadenius – gitarr Jesper Nordenström – keyboards Lars ”Larry” Danielsson – bas Per Lindvall – trummor