Playhouse: Ingrid Malmén – Valand
×

Coronainformation: Vaccinationspass införs 1 december. Vissa evenemang ändras, flyttas eller ställas in och öppettider kan påverkas. För mer information se vår kalender eller läs mer här.

Playhouse: Ingrid Malmén

Live, 30 november, 2021

Arrangör: Nefertiti Jazz

Dags för hösten och vinterns Playhouse

Med jazzen som utgångspunkt förgrenar sig uttrycket till pop, visa och frijazz.

Ingrid Malmén har under de senaste åren etablerat sig på jazzscenen med sin egen musik. Hon står för en unik röst på Sveriges jazzscen och rör sig brett mellan genrer som swing, frijazz och modern jazz. Hennes svenska texter i kombination med kompositionerna skapar ett välarbetat sound med närhet och stora känsloyttringar. Under kvällens konsert spelar Ingrid med band musik från albumet “Hjärtslag” (Armadillo recordings), som släpptes i oktober 2020. Hjärtslag är Malméns andra album. Vi får följa henne i sökandet efter en väg ut ur hjärtesorg, för att till slut landa i lycka.

Malméns mod och oförställdhet letar sig in i det närmaste när hon i sina texter behandlar ämnen som som sorg, tvivel, kärlek och hopp. Hennes röst förflyttar sig lätt mellan olika stämningar, viskande i ditt öra eller som en del i en större helhet.

Efter konserten blir det jam!

Ingrid Malmén – sång
Hampus Adami – trombon
Simon Skogh – trombon
Tobias Johansson – piano
Tomas Sjödell – kontrabas
Magnus Jonasson – trummor

Fri entré för studenter och jammare. Uppvisande av studentleg är ett måste!
På Playhouse-tisdagarna går det inte att boka bord, men det finns sittplatser som vanligt, samt en enkel meny för den som vill äta något. Inga förköp – biljetter säljs på plats via swish.

Arrangör: Nefertiti Jazz