Stjärnglans – Valand
×

Väskförbudet: För tillfället gäller det ett allmänt väskförbud på större evenemang. Vi rekommenderar dig att lämna din väska hemma. Om du mot förmodan har med dig väska till en konsert ändå så behöver du alltid förvänta dig att väskan behöver visiteras innan du kommer in. Läs mer här.

Stjärnglans

Julbord & Julshow, 15 november – 22 december, 2018

Göteborgs mest bländande julshow

I årets julshow möter vi de största av de största. Ikonerna som format hur vi ser på musik och show ännu idag.

Njut av stepp och elegans med musik från Frank Sinatra och Michael Bublé, följ med oss till plymer och glitter med känsla av Las Vegas till de odödliga hitsen från Elvis och Tom Jones, bländas av paljetter och färgexplosioner till låtar av Cher och Tina Turner och vandra längs minnenas allé tillsammans med favoriterna från ABBA och 80-talets pudelrock.  I den här showen, tar den sex man starka ensemblen av dansare och sångare med publiken på en resa bland de mest minnesvärda showupplevelserna i populärmusikens historia.

Jenny Redenkvist
Redan vid 16 års ålder stod Jenny på scen tillsammans med den svenska artisteliten såsom Lena Ph, Carola och Tommy Nilsson. Därefter har hon bl.a. deltagit i den Danska Melodifestivalen samt i flera Tv program för både TV4 och SVT. Hon var också huvudakt med egenproducerad musik under de välkända eventet ”London Club Awards” i England och har dessutom framträtt i länder som Frankrike, Italien, Norge och Tyskland. Jenny är från och med 2018 även ny frontsångerska i 90-tals gruppen Solid Base.

Niklas Karlsson
En av grundarna och frontpersonerna i gruppen JEERK.  Gruppen har turnerat över stora delar av världen och har även setts i tv i bl.a. Allsång på Skansen, Let’s Dance, som mellanakt i Melodifestivalen och SVTs hyllning till Lill-Babs. Niklas är också yrkesutbildad musikalartist som medverkat i svenska produktioner av Les Miserables, Crazy for you, Grease och Trollkarlen från OZ.

Fillip Williams
Sångare och artist med rötter både från Sverige och USA. Med en livslång passion för underhållning, började han sin scenkarriär redan som 15-åring. Under ungdomsåren blev det mycket musikal och han har setts i roller i bl.a. Fame, Hair, Hairspray och Little shop of horrors. Sedan finalplatsen i Idol 2004 har Fillip jobbat som sångare och showartist och vi har sedan dess sett honom på showscener och tv-sändningar i Sverige såväl som utomlands.

Marta Parkman
Mångsidig artist som efter yrkesutbildning till Musikalartist arbetat med allt från musikal och teaterimprovisation till krogshow och jazzkonserter. Hon har körat med bl.a Peter Johasson, gjort musikal med Roine Söderlundh och showat med alla de stora aktörerna i Västsverige. Marta är även utbildad sångpedagog och driver sin egen sångstudio Complete Vocal Room.

Andreas Skön
De senaste 15 åren har vi sett artisten och koreografen Andreas på scen i allt från sagor av Astrid Lindgren till professionell Drag Show. Som sångare och dansare har han bl.a. jobbat mer artister som Helena Paparizou, Arvingarna och Erik Grönwall samt dansat på ett fullsatt Ullevi och på turné med melodifestivalen. De senaste åren har han dessutom koreograferat musikal i Kungälv och flera större produktioner för Galaentertainment.

Pia Karlsson
Showartist och koreograf från Göteborg som hunnit med mer än de flesta. Vi har sett henne i musikaler som Cabaret med Peter Jöback och The Producers, på turné och i melodifestivalen med Nanne Grönwall samt i tv och på scen med de flesta av Sveriges namnkunniga artister. Som koreograf och producent har hon skapat nummer för Eldsjälsgalan, Bingolotto, Park Lane show och många fler.

Välkomna att bländas av stjärnornas glans!

Spelas torsdag-lördag, 15 november-22 december.

Boka via bokning@valand.se eller 031-18 30 93