Uli John Roth – One Man Solo Tour 2020 – Valand

På grund av rådande omständigheter med COVID-19 ställs vissa evenemang in. Du hittar mer information i vår kalender eller på facebook. Har du köpt biljett, ber vi dig kontakta inköpsställe eller arrangör. Vi fortsätter att hålla er uppdaterade kring dessa här på hemsidan, på vår Facebook-sida och respektive Facebook-evenemang. Gå till vår facebook-sida

Uli John Roth – One Man Solo Tour 2020

Inställd, 27 mars, 2020

Inställd pga COVID-19

På grund av situationen i Europa måste vi tyvärr meddela att Uli John Roth valt att ställa in resten av sin turné, just nu försöker vi hitta ett nytt datum redan i september. Till er som köpt biljett så kommer det återbetalas i de närmaste dagarna.

Det finns många gitarrister men få gitarrhjältar. Tysklands egna Uli Jon Roth tillhör den senare kategorin. Med mer än 50 år i branschen, skapandet av framgångsrika Scorpions samt det egna Electric Sun på sitt cv behöver Uli Jon Roth ingen närmare presentation.

Stora Ordensalen
Obs: Sittande publik
Fredag 27 mars Kl 19:00
Biljetter

Hans gitarrspel har tagit honom flera varv runt jorden och gjort honom till ett legendariskt namn.
Då har det alltid skett med andra musiker omkring sig, nu kommer det att vara som soloartist i ordets rätta bemärkelse.

Under turnén ”Interstellar Sky Guitar World Tour” kommer Uli uppträda ensam på scen i en tvådelad multimediashow.
Den första akten bjuder på en blandning av klassiska mästerverk från de stora kompositörerna samt eget nyskrivet material för denna turné. I den andra akten plockar han friskt från sin gedigna katalog och gläntar givetvis på locket till Scorpions-kistan.

I vår kommer turnén till Sverige. Med sitt unika koncept och en sittande publik kommer spelningarna att bli något utöver det mest

27/3 Göteborg Valand. Stora Ordensalen
28/3 Stockholm Södra Teatern